Tack för hjälpen!

Möt våra designers och boka ett designmöte om ditt nya kök eller badrum

Vi sätter stort värde på att du tog dig tiden att fylla i vårt frågeformulär och dela dina tankar och erfarenheter med oss. Dina synpunkter är ovärderliga, eftersom de hjälper oss att förstå vad vi gör rätt och vad vi kan förbättra för att ge dig och framtida kunder bästa möjliga upplevelse.

Genom att dela med dig av dina erfarenheter och omdömen om vårt showroom, det bemötande du fått där, inredningskonsulentens professionella rådgivning och annat ger du oss en tydlig bild av hur vi kan anpassa och förbättra vår service och våra produkter.

Tack än en gång för ditt deltagande.

Med vänliga hälsningar,
uno form

Design för hela huset

Classic är uno forms ursprungliga och klassiska serie ritad 1968 av Arne Munch. Ett kompromisslöst snickerikök – skapat på verkstaden i Danmark – med händerna, huvudet och hjärtat. 

Arne Munchs grundtanke var en kub på 60 x 60 x 60 cm, som kan kombineras på många olika sätt. Utifrån arkitektoniska ideal skapade han ett snickerikök med geometrisk precision som skapar balans och lugn i inredningen.

De nya kollektionerna är skapade och vidareutvecklade i Arne Munchs ursprungliga anda. Designfilosofin lever vidare i allt vi skapar – varenda dag. 

År 2009 utvecklade vi Avantgarde-kollektionen. År 2017 lade vi till Shaker-kollektionen. Och under 2019 kom den senaste kollektionen: Copenhagen. Alla kollektionerna har utvecklats med den djupaste respekt för design, funktionalitet och estetik i kompromisslösa material. Se alla kollektioner här