Ett skräddarsytt kök

Ett kök från uno form är en exklusiv upplevelse av kompromisslös kvalitet, hantverk och material, som skapar glädje år efter år. Så har det varit ända sedan Arne Munch ritade det första uno form-köket 1968 utifrån en filosofi om att köket ska vara både vackert och funktionellt på samma gång och vara en tidlös möbel i hemmet.

Upplev uno form 

I ett kök från uno form har man tänkt på såväl de små detaljerna som de stora linjerna. Det märker du när besöker en av våra butiker, där du kan utforska de hantverksmässigt sinkade fogarna, låta handen glida över de perfekta ytorna och njuta av träets färgspel som gör varje kök speciellt. 

uno form-studio

uno form säljs uteslutande från våra egna butiker, där vi kan se till att du får den kompetenta rådgivning du förväntar dig. Vi ställer stora krav på inredningsarkitekternas kunskap, kompetens och estetiska känsla och utbildar dem kontinuerligt så att de kan ge råd i världsklass. Rådgivarna kan styra och samordna både inredning, produktion, leverans och montering. De kan också fungera som din partner i större byggprojekt.  

Hantverk tar tid

Varje kök från uno form är speciellt i uttryck, form och funktion och är måttillverkat för just ditt hem. Det innebär att du inte kan köpa ett uno form-kök och få det levererat samma dag. Bra hantverk tar tid, och vi sätter inte igång med att såga träet och bygga ditt kök förrän vi är helt säkra på att du har fått den bästa rådgivningen så att din dröm om ett kök blir verklighet.

Träet patinerar

Rådgivarna kommer också att uppmärksamma de små skillnaderna i ådring, nyanser och mönster som understryker det speciella i just ditt kök och som gör att ditt kök utvecklas över tid. Träet mognar och ljuset i köket är inte detsamma i hela köket. Där många material helt enkelt slits ut förädlas och nyanseras träet och får patina. Det betyder att ditt kök lever vidare och får mer personlighet ju längre du har det och desto mer använder du det. 

En fin limtråd på den sydda faneren