Danish design destination

Ett besök på uno form är en helhetsupplevelse, där vi presenterar våra lösningar för kök, badrum, garderob och tvättstuga i en naturlig och hemlik miljö. Därför samarbetar vi med ett antal nya och klassiska danska kvalitetsvarumärken som delar vår passion för kvalitet, hantverk, design och hållbarhet. Vi vill vara din designdestination, där du får inspiration till din inredning och kan köpa det du gillar, oavsett om det är ett kök eller ett matbord. Det är vårt sätt att stödja berättelsen om Danmarks stolta tradition av design i världsklass.

Klassiskt kök i ek med vita högskåp
Köksö i ek och högskåp i mattsvart laminat

Designmöbler

Du hittar utvald design från Mater och Eberhart Furniture sida vid sida med uno forms hantverkskök.

Belysning

Det är viktigt att tänka på belysningen när du designar ditt kök. I våra köksstudior kan du köpa utvald design från Louis Poulsen och Anour.

Vitvaror

Njut av vardagen i ditt kök med ångugn, vinskåp och bänkfläkt. Tillsammans med Gaggenau, Miele och BORA erbjuder vi en lösning som matchar kökets design och din vardag.

Fläktar

Fläkten hjälper till att skapa din köksdesign. Det är därför viktigt att ha en vacker och stilren men ända effektiv fläkt. Tilsammans med trepol erbjuder vi vackra och funktionella fläktar.

Armaturer

Armaturen i ett kök ska vara praktisk, eftersom det ofta sker mycket arbete runt vasken när det ska lagas mat. Men det betyder inte att du måste kompromissa med estetik eller funktioner. Tillsammans med vola och TONI Copenhagen erbjuder vi ett antal alternativ för både kök och badrum.