Badrummet är din oas i vardagen

Välkommen till uno forms värld av badrum, där vi har samlat inspiration och designerns bästa råd för dig som ska inreda eller renovera ditt badrum.

Alla uno forms produktserier finns också tillgängliga för badrummet, så att du kan skapa en arkitektonisk helhet i hemmet. Med utgångspunkt i över 50 år av klassiskt danskt snickerihantverk skapar vi varje enskilt badrum från grunden så att det matchar din vardag och ditt hem.
uno form badrum i valnöt med två handfat och högskåp för förvaring
Vitt badkar med fristående vola-armatur i borstad svart krom
Lyxigt uno form badrum i i svart ek med snickartillverkade lamelllådsfronter

Designerns råd för ditt badrum

Badrummet har på allvar blivit en tillflyktsort i vardagen där vi kan ge oss själva tid och bara njuta. Få designerns råd om du drömmer om ett nytt badrum.

Badrummet är ett rum där hela familjen tillbringar mycket tid varje dag. Därför har funktion och flöde i badrummet högsta prioritet när uno forms inredningsarkitekter ger dig råd om ditt nya badrum. "Det är viktigt att hitta den bästa planlösningen och att tänka in vackra och genomtänkta förvaringslösningar i designen", säger Steen Asbjørn på uno form Copenhagen.

"När vi har hittat den mest funktionella inredningen börjar vi arbeta med material. Materialvalet och designen är avgörande för den upplevelse du får, säger designern. Med två av tidens mest populära material – trä och natursten – kan du skapa en nedtonad och exklusiv design med stilsäkra linjer. Du kan också skapa ett minimalistiskt badrum med diskret lyx i brun mässing och stengrå toner. Eller med designklassikern Classic skapa ett tidlöst och estetiskt vackert badrum som håller i generationer."

"Detaljerna är viktiga, så att vi skapar en helhet med husets arkitektur och samtidigt väljer material som stämmer med kundens liv. Naturmaterial kräver till exempel mer underhåll, men är samtidigt en liten bit av världen"
Steen Asbjørn
Designer uno form Copenhagen

Inspiration

Vi har handplockat några designlösningar för badrum. Se mycket mer i inspirationsgalleriet.

Badrum i valnöt med fristående badkar
Lyxigt badrum med bastu, badkar och dusch Badrum i vackra naturmaterial
Inspiration
Maskulint badrum i valnöt
Passionerad 60-talsstil
Se funkisvillan i Haugesund
Maskulint badrum i valnöt