VOLA

– en dansk designhistoria

När du väljer VOLA får du inte bara en produkt där design och kvalitet håller i generationer. Du blir också en del av dansk designhistoria med danska designikoner producerade i den bästa danska hantverkstraditionen. VOLA-armaturerna tillverkas på fabriken i Horsens. I mer än 50 år har VOLA skapat tidlös och därmed hållbar design och levererar fortfarande reservdelar till armaturer som tillverkades 1968, så att armaturerna kan underhållas och repareras och du kan ha glädje av dem i många år – också till glädje för miljön.

VOLA är en del av generationen av designklassiker från den danska designens guldålder. De första VOLA-armaturerna designades redan 1968 av Arne Jacobsen, som är särskilt känd som designer för sina berömda stolar – och samma år som Arne Munch designade uno form Classic-köket.

Från början var VOLA-serien avsedd som ett modulsystem som inkluderade de funktioner som behövdes i ett badrum. Under årens lopp har modulsystemet byggts ut och fulländats, så det är nu möjligt att sätta ihop din egen armatur genom att kombinera ventilsystem, handtag, utlopp, täckplåt eller rosett tillsammans med utvalda tillbehör. Serien finns i borstat rostfritt stål, högglanspolerad krom, borstad krom, polerad mässing och 14 olika färger, så det finns gott om möjligheter att skapa din helt individuella designlösning.

Köp utvald design från VOLA, som fulländar ditt uno form snickerikök och badrum.

Utvald design från VOLA