Kompetent 360° service och projektstyrning

Med uno form får du en serviceinriktad samarbetspartner, som månar om att ge dig kompetent rådgivning och hantera våra gemensamma projekt professionellt.

Full service circle

Hos uno form arbetar vi med det vi kallar Full Service Circle. Det innebär att vi sätter ihop ett fast team med kontaktpersoner som har full koll på ditt projekt. Det gör att vi kan ge dig optimal service från början till slut.

Design

Inredning och materialval anpassas efter det specifika projektet och den specifika bostaden, där lösningen från uno form ska ingå. Alla kunder har inte samma önskemål. Därför gör vi det möjligt för bostadsägare att komma med personliga önskemål när det gäller inredningen.

Med integrerade vitvaror blir köket formfulländat, harmoniskt och funktionellt. Vi är experter – även på vitvaror. Med våra visualiseringsverktyg skapar du fantastiska 3D-illustrationer av lösningarna till ditt projekt. Ett värdefullt verktyg i säljarbetet.

Rådgivning

Vi utgår från dina idéer och kommer med konkreta lösningsförslag till kök, bad och garderob, som överensstämmer med visionerna för ditt projekt. Våra kreativa rådgivare skapar eleganta lösningar, som i sin form och funktion ger uttryck för uno forms speciella stil.

Du kan ladda ner 3DS- och DWG-filer av våra produkter till dina projekt. uno form är certifierat inom både miljö, kvalitet och produktionsprocesser och våra produkter bär Dansk Møbelkontrols kvalitetsstämpel.

Leverans och montering

uno form är känt för sin höga leveranssäkerhet. Vi vet hur viktigt det är att leverera i tid och kör med egna lastbilar till byggarbetsplatsen, så att vi alltid kan följa tidsplanen. Våra erfarna montörer arbetar snabbt och professionellt och är flexibla så att de inte hindrar andra hantverkare. Vi kan ta över styrningen av byggandet i de fall lösningar från uno form ingår.

Våra monteringsledare avslutar all montering med en kvalitetskontroll. Om fel eller brister upptäcks åtgärdar vi dem snabbt.

Aftersales

Dina kunder kan löpande komplettera med tillbehör från uno forms stora sortiment. Eftersom uno form har varit leverantör i många projekt sedan 1968 vet vi hur viktigt det är att kunna komplettera och ge kunderna service under många år framöver.