Eberhart Furniture

Möbler från Eberhart Furniture

Eberhart Furniture grundades 2014 av Rune Vigil Nielsen och Esben Christoffersen, med en ambition att göra originalmöbler som kan föras vidare från generation till generation. En möbel från Eberhart Furniture är alltså ett exempel på hur kvalitet och hållbarhet går hand i hand, och att dessa egenskaper är resultatet av en ingående kunskap om och respekt för de ärliga och noggrant framtagna material som ses i deras sortiment.

Alla möbler från Eberhart Furniture är designade och tillverkade i Danmark. Varje möbel börjar sin resa från den familjeägda gården på Södra Fyn, som under de senaste åren har omvandlats från traditionellt jordbruk till ren möbelproduktion.

Från design och formgivning, till testning och produktion, för att slutligen kvalitetssäkras innan den skickas ut på sin slutgiltiga resa till ett nytt och kärleksfullt hem.

Förutom den kvalitetsmässiga grunden kan designen och formspråket för en möbel från Eberhart Furniture höja den estetiska nivån i nästan vilken miljö som helst. Deras produkter är gjorda för att synas och kännas, och står – som ett nästan kompromisslöst statement – snyggt i den moderna inredningen.

Köp utvald design från Eberhart Furniture, som fulländar ditt uno form snickerikök.