BORA

– the end of normal

BORA revolutionerar köket som livsrum. Med extraordinära produkter för extraordinära upplevelser. 

Willi Bruckbauer är själva hjärtat i BORA, visionär, kreativ tänkare och drivkraften bakom de banbrytande fläktsystemen och den helt nya ugnen. Med mer än 20 års erfarenhet inom köksbranschen vet den utbildade snickaren exakt vad som är viktigt i det moderna köket: att skapa ett rum att leva i, som uppfyller alla behov och helt enkelt ger glädje. Varje dag.

Det är här traditionella köksfläktar inte passar in: De är bullriga och de är inte särskilt effektiva eller snygga att se på. Dessutom begränsar de också möjligheterna att utveckla köksinredningen. Willi Bruckbauers vision var att skapa ett effektivt ventilationssystem som samtidigt uppfyller de högsta kraven på både teknik och estetik. Genom kontinuerlig research, utveckling och nya upptäckter skapades ett innovativt system som tar bort oset från matlagningen mer effektivt än vad som tidigare var möjligt.

BORA X BO

BORA X BO är den första professionella kombiångugnen för hemmet. Vill du ha krispig yta, saftiga och smakrika grönsaker eller fluffiga och gyllene croissanter? Tack vare den milda, jämna ångan garanterar BORA X BO ett perfekt resultat. Även om du använder tre fulla plåtar samtidigt. 

BORA X BO kan användas till stekning, bakning och mycket mer, och är dessutom otroligt enkel att använda. 

Här hittar du tips på vilka olika tillagningsmetoder som ger bästa resultat för olika livsmedel. 

Utvald BORA-design för ditt uno form-kök