Skodsborg Badehotel

Skodsborg
Det historiska Skodsborg Badehotel byggdes 1874 av byggmästaren J. A Struck och omges av vacker natur. Idag är badhotellet ombyggt till 12 lyxlägenheter och uno form har levererat kök, badrumsinredning och garderobsskåp.
Levereras

Kök, badrum och garderob

Antal

12

Lyx med Öresund som granne

En gång i tiden kom människor seglande med ångfartyg till Skodsborg för att tillbringa semestern på Skodsborg Badehotel. Hotellet är vackert beläget på Strandvejen norr om Köpenhamn. Med vidsträckt utsikt över Öresund är det inte svårt att förstå vad det var människor ville uppleva – storslagen havsutsikt och lugn och ro.

Den här dragningskraften är fortfarande densamma även om badhotellet ser lite annorlunda ut idag. Nu är det inte längre hotellgäster, utan bostadsägare som finns i huset. 2011‒2013 genomförde man nämligen en totalrenovering och gjorde om hela huset till 12 lägenheter i absolut toppklass. Lägenheterna är på mellan 150 och 250 km² och vänder sig till en köpstark grupp som vill ha luft och ljus och en bostad med material av högsta kvalitet.

Skodsborg Strandvej
Skodsborg Strandvej
Skodsborg Strandvej

Lyx och vit minimalism

Genom de stora fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak strömmar det in ljus och luft. För att förstärka rumskänslan har man valt uno forms U-serie i vitt som genomgående linje i inredningen. De stora köken består därför av U-serien med vita högskåp och en köksö i smakfullt wengeträ samt en bänkskiva i vit corian och vitvaror från Gaggenau.

Alla lägenheter har två badrum och rymliga walk in-garderober, och den vita minimalistiska linjen från kökets U-serie går igen i hela lägenheten. Vacker inramning med uno forms lyxinredning i bästa tänkbara läge.