En unik produkt,
som förstärker profileringen av ditt byggprojekt

Classic från uno form är vårt arv. I över fyrtio år har vi med stor respekt utvecklat det kökssystem som Arne Munch skapade 1968. De tre viktigaste kännetecknen är de kvadratiska elementen, ramarna med sinkade fogar och lamellfronterna.

Det som skiljer vår extraordinära Copenhagen Collection från ett traditionellt kvalitetskök är kombinationen av kompromisslösa materialval, knivskarp estetik, krävande formgivning och en konsekvent funktionalitet som inte bara fungerar under den första tiden, utan också efter många år.

Avantgarde handlar om renhet och om ro för både öga och sinne. Våra designer har fokuserat på att skapa ett arkitektoniskt uttryck, där minimalism och enkelhet är genomgående teman – med olika estetiska och vackra tolkningar. En känsla av perfektion och skönhet i sin renaste form.

I Shaker har vi förenat shakertraditionerna med modern nordisk design för att skapa moderna rum med djupa rötter. Resultatet är en avslappnad lyx i dämpade färger, enkla former och rena linjer. Rum där ögat och själen finner ro.

Optimal frihet att skapa ordning. De många olika elementen som kan användas för att inreda lådorna är alla skapade, designade och tillverkade av uno form. Ett resultat av den innovation och kompromisslöshet som har varit vårt kännetecken i över 45 år.

uno form bad

Bad

uno forms kompromisslösa design finns även för både bad och garderob. Det gör att du kan skapa ett starkt individuellt uttryck, med de bästa materialen, i hela bostaden. In i minsta detalj. Enkel och elegant design som är genomarbetad, exklusiv och övertygande.

Walk-in-garderob från uno form

Garderob