Badrummet är
din oas i vardagen

Välkommen till uno forms värld av badrum,
där vi har samlat inspiration och designerns bästa
råd för dig som ska inreda eller renovera ditt badrum.

Alla uno forms produktserier finns också tillgängliga
för badrummet, så att du kan skapa en arkitektonisk
helhet i hemmet. Med utgångspunkt i över 50 år
av klassiskt danskt snickerihantverk skapar vi varje
enskilt badrum från grunden så att det
matchar din vardag och ditt hem.

Designerns råd för ditt badrum

Badrummet har på allvar blivit en tillflyktsort i vardagen där vi kan ge oss själva tid och bara njuta. Få designerns råd om du drömmer om ett nytt badrum.

Badrummet är ett rum där hela familjen tillbringar mycket tid varje dag. Därför har funktion och flöde i badrummet högsta prioritet när uno forms inredningsarkitekter ger dig råd om ditt nya badrum. "Det är viktigt att hitta den bästa planlösningen och att tänka in vackra och genomtänkta förvaringslösningar i designen", säger Morten Gylling på uno form Copenhagen.

"När vi har hittat den mest funktionella inredningen börjar vi arbeta med material. Materialvalet och designen är avgörande för den upplevelse du får, säger designern. Med två av tidens mest populära material – trä och natursten – kan du skapa en nedtonad och exklusiv design med stilsäkra linjer. Du kan också skapa ett minimalistiskt badrum med diskret lyx i brun mässing och stengrå toner. Eller med designklassikern Classic skapa ett tidlöst och estetiskt vackert badrum som håller i generationer."

"Detaljerna är viktiga, så att vi skapar en helhet med husets arkitektur och samtidigt väljer material som stämmer med kundens liv. Naturmaterial kräver till exempel mer underhåll, men är samtidigt en liten bit av världen", avslutar designern.

Boka ett möte med oss och låt oss hjälpa dig att skapa ett badrum för livet.  

uno form bad
uno form bad

created with passion

uno form är individuell lyx för de kräsna. På vårt snickeri i Danmark kontrolleras och värderas varje enskilt trästycke av passionerade yrkesmänniskor. Erfarna hantverkare som fortfarande blir varma om hjärtat när de ser ett väl utfört snickeriarbete - och som varje dag drivs av viljan att skapa formfulländade helheter och exklusiva detaljer, som var och en är med och ger uno form liv. Och själ.

uno form production
uno form production
uno form production