En dansk möbelklassiker

I Danmark är vi bra på att förena fina hantverkstraditioner med visionär formgivning. Det är uno form ett lysande exempel på.

Som danskt originaldesignkök inordnar sig uno form i raden av danska möbelklassiker som med banbrytande design och ett önskemål om förändring har profilerat sig inom dansk designkultur.

Den geometriska precisionen i uno forms grundmodul, som bygger på klassiska, arkitektoniska ideal, skapar en interiör i balans. Intrycket blir både lätt och minimalistiskt. De rena linjerna i uno form-köket gör att det är höjt över alla trender som kommer och går. Samtidigt är flexibiliteten och funktionaliteten i de kvadratiska modulerna fortfarande oöverträffad – de kan vändas och användas efter kundens behov och drömmar och rummets inredning.

Det är originaldesign med perfektion från sockel till överskåp. Och som alla andra designklassiker har vårt koncept skapat en utgångspunkt för en lång rad andra designkök som inspirerats av uno forms rena, funktionella linjer.

Även om vi står fast vid Arne Munchs grundidé från 1968 så utvecklar vi alltjämt produkten. Vi lägger med jämna mellanrum till nyheter till uno forms sortiment, och vi utvecklar givetvis regelbundet befintliga inredningsdetaljer, både vad gäller funktion och visuella detaljer.

uno form är själva kvintessensen av hållbar design. Tidlöst. Gediget.