Designklassiker till specialpris

Arne Munch ritade det första Classic-köket 1968 utifrån en filosofi om att köket ska vara både vackert och funktionellt – och på samma gång vara en tidlös möbel i hemmet. För att hylla den ursprungliga klassikern erbjuder uno form nu hela Classic-kollektionen till specialpris under en begränsad tid. Kampanjen gäller vid köp* senast den 31 december 2023.

Spara 15% på originalet

Arne Munchs designklassiker från 1968 finns i vit ask, ek, rökt ek, svart ek, valnöt och ett handplockat urval av laminatfärger.

Tidigare från 241 000 kr. 
Nu från 204 850 kr. 

Priset är inklusive moms för kombinationen i ek som visas (prisgrupp 2), exklusive bänkskiva, diskho, armatur, vitvaror och montering.

*Erbjudandet gäller varor tillverkade av uno form vid köp senast den 31 december 2023 och leverans senast den 31 mars 2024. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. 

Inspiration

Här hittar du några exempel på hur du kan inreda köket, badrummet och garderoben med Classic-kollektionen. 

Kom in så kan vi berätta mer om erbjudandet och ta fram ett inredningsförslag för just ditt projekt. Boka ett designmöte med oss här

DESIGNERN BAKOM

Arne Munch

(1925−2010)

Classic, som är den ursprungliga och klassiska serien från uno form, ritades 1968 av Arne Munch och har varit i produktion oavbrutet sedan dess. 

Arne Munchs grundtanke var en kub på 60 x 60 x 60 cm, som kan kombineras på många olika sätt. Utifrån arkitektoniska ideal skapade han ett hantverkskök med geometrisk precision som skapar balans och lugn i inredningen. 

Classic bygger på filosofin från produktionen av danska kvalitetsmöbler, och därför är Classic-luckan överfalsad. Det gör den tättslutande och understryker den eleganta designen. De klassiska förramarna i massivt trä, de sinade lådorna och lamellerna i massivt trä är karakteristiska för designen, som idag anses vara en klassiker. 

Ända sedan danska designern Arne Munch designade det ursprungliga klassiska köket 1968, har uno form ägnats åt att tillverka skräddarsydda kök.

Färger

Ask

Ek

Rökt ek

Valnöt

Svart ek

Sno white

Polar white

Folkestone

Fog

Mouse

Graphite

Diamond black

Premium White

Cashmere Grey

Beige Arizona

Castoro Ottawa

Stone Grey

Mushroom Grey

Rosso Jaipur

Verde Comodoro

Cacao Orinoco

Blu Fes

Black